ATENTIE! Cautarea se face fara a se tine cont de grila dumneavoastra de pret. Va rugam sa va logati!

Cum găsesc o piesă

Formatul rezultatelor căutării
Termen de livrare:

Cum găsesc o piesă?

În magazinul nostru online, oferim posibilități multiple de căutare după piesa necesară:

 

Căutarea pieselor de schimb după cod.

Cod piesă (articol) — marcând producătorul care identifică în mod unic componenta vehiculului. Marcajul poate fi găsit pe piesă, pe ambalaj sau în documentația însoțitoare, dacă codul nu poate fi tipărit pe piesă din orice motiv.

Dacă este cunoscut codul piesei, introduceți-l în câmpul de căutare și faceți clic pe «Caută» (fig.1).

 

fig. 1

 

Dacă cereți detalii de la mai mulți producători, atunci trebuie să alegeți articolul care vă interesează. Sistemul va efectua o căutare și va afișa toate opțiunile de livrare disponibile pentru piesa auto selectată, analoge și alternative (fig.2).

 

fig. 2

 

Alegeți cea mai bună ofertă pentru dvs., setați cantitatea de bunuri comandate și plasați comanda în coș. Acum puteți continua către confirmarea comenzii.

Pentru o căutare mai convenabilă a ofertelor, puteți ajusta condițiile și tipul de rezultate pentru căutăre efectuând clic pe    în bara de căutare.

fig. 3

 

 

Căutarea după cod V.I.N. (serie șasiu) și cataloage.

În cazul în care nu cunoașteți codul piesei - utilizați căutarea din cataloage prezentate pe website (prima pagină a magazinului online.)

Pentru a face acest lucru, pe pagina principală a magazinului auto, selectați tipul de catalog, marca și modelul autoturismului dumnevoastră.

 

fig. 4

 

Pentru a sări rapid la catalogul original al mărcii dvs. auto, puteți introduce numărul său V.I.N. în bara de căutare. Dacă aveți un număr V.I.N.  în baza de date a sistemului se va deschide directorul aferent pentru mașina dvs .

fig. 5

 

 

After the item is selected (clicked on its name) , You will automatically return to the site
online store, directly to the page with offers from suppliers on this part.  

 

Pentru a căuta manual piese de schimb în catalog, selectați catalogul după marca și modelul mașinii dvs. anul de fabricație, zona de vânzări, grup sau site și găsiți partea dorită în diagramă sau în listă.

 

După ce elementul este selectat (faceți clic pe numele acestuia), veți reveni automat la magazinul on-line, direct la pagina cu oferte de la furnizorii pentru această piesă.

Dacă dați clic pe numărul piesei din diagramă sau din listă, veți accesa automat pagina de sugestii de căutare cu ajutorul codului părții selectate.

  

Cautarea după denumire:

Pentru a căuta o piesă după denumire, începeți să tastați denumirea piesei sau părții respective în bara de căutare. Sistemul vă va oferi opțiuni pentru piese de schimb adecvate solictării. Pentru a căuta oferte adiacente piesei de interes, selectați-o din listă - sistemul va efectua o căutare și va afișa ofertele disponibile.

fig. 6

 

Valabil pentru toate tipurile de căutare a piesei necesare:
După ce elementul este selectat (faceți clic pe denumirea acestuia), sistemul va direcționează automat și veți reveni la magazinul online al site-ului, direct la pagina cu oferte de la furnizori pentru această piesă.

 

Solicitare V.I.N. :

V.I.N. (Seria șasiu sau Vehicle Identification Number) - cod alfanumeric din 17 cifre, în care aproape toate informațiile despre mașina dvs. sunt criptate. Puteți vedea codul V.I.N. în Cartea de identitate a mașinii (PTA) sau în Certificatul de înmatriculare al mașinii dvs. Codul V.I.N. vă permite să identificați în mod unic fiecare dintre conexiunile și parametrii mașinii dvs.

Dacă întâmpinați dificultăți în găsirea piesei auto sau dacă nu sunteți sigur că ați efectuat o selecție corectă, este recomandat să contactați unl din profesioniștii noștri  și să creați o solicitare V.I.N

către managerul magazinului online pentru selectarea pieselor de schimb pentru mașina dvs., indicând datele despre mașină și denumirea părților de interes. Informațiile despre mașină sunt completate o singură dată și apoi sunt stocate în baza de date a magazinului online. În cazul solicitărilor ulterioare, va fi suficient să selectați pur și simplu mașina dvs. din listă.

După procesarea solicitării, managerii vor trimite prin email către dv.s datele cu privire la prețurile și / sau codurile ieselor de schimb solicitate și veți putea să le comandați.

 


 

În plus față de opțiunile sugerate pentru căutarea detaliilor, puteți oricând să contactați direct administratorii magazinului, utilizând instrumentele de comunicare (telefon, e-mail, fax, formular), care sunt afișate pe pagina de 

Contact sau prin vizitarea personală a magazinului.